Tuesday, 17 May 2011

tok imam rambut pacak+hensem bhgian 2..*cehh

assalamualaikum..

wokkeh..kita smbung blik..hehe

haa dia jwb apa tau...
dia cakap..
'ye ah nak kawin kan,kena la kapel..'
hadoii...polos je dia jwb cm tu..hisy tok imam ni..tp memang serius bunyi nya wei..
tp kesian la dia..
awek dia tu tanak kat dia..
sedangkan dorang da kapel 5 tahun..
tp at last,prmpuan tu kawin ngan lelaki lain..
sedih jgk dgr suara dia msa dia ckp pmpuan tu kawin ngan org lain,slow jer suara dia..sedih
aku pun cakap la,
'ohh dia tak nak la tuu..'
hehe sikit punya kejam ayat aku..haha xde la..
aku cakap dlm nada brgurau la..
and dia pun ye kan aja...sedihnyaa..tp aku tau dia x ambik ati punn..
and byk jgk la kitorang berbual..

dia cakap lagi,
sebenarnya skrg ni dia tgh cari awek...hallammak tok imam ni..asal la
aku gelak je la dia ckp cm tu..ntah,rsa cm nk ketawa
apa2 je lah encik tok imam..cm tua je bunyi nye dia baru 25 okay..
muda lg kan..hehe
sejut perut ibu mngandung kalau tgk dia..hehe
ye lah..cukup pakej..
ilmu agama ada,
rupa..*hensem oo,muka putih bersih,hidung mancung,bibir merah,mata cokelat,rambut spike(wah yg ni pnting)
harta(dia brniaga,ambil hantar org ni part time sbb dia xde buat apa sgt kat umah)
pastu dia kelakar jugak...selamba cmtu je..
pstu ada ke masa sampai kt mall tu kan,dia x thu nk charge berapa..adei
dia tnya kitorang plk nk bg brp..
kitorang ckp r besenya 25..
dia ckp..smbil brfikir skjp
20 je lah...deal 20..
then dia ckp jumpa lg..2 kali tau..hehe aku hrp cm tu jgk..hikhik..gatal nk mampuss
tp aku xde la jwb cm tu..gila apa..aku hmm kan aja..heh
then dia ckp assalamualaikum...
then kitorang pun trn la..eh rasa nk pusing blik tgk dia..*cm bodo je..aku x kan wt cm tu la

eh ok ah..nk salin resipi red velvet cake..agak2 best x kek ni?rasa nak cuba jgk...
ok la..chow duluu,..bye..
assalamualaikum

6 comments:

Hurun Akita @ Ciktika said...

ngiahahahha...ada gak cenggitu eks...hoho...sabo je la

aeshcame said...

heheehe cite benar kah ni...

cik dokter said...

ciktika:sabo je laa...jngan bako sudah..hehe

aeshcame:tiada yg bnr melainkan yg bnr2 sahaja...hehe..ctr btl laa..haha

Anonymous said...

REDPATHS FUCKED WITH MADSENS!
IRONICUS MAXIMUS.

bella lim said...

saya baca dari awal, sampai habis. siap ulang baca dari part 1 lagi. haha.

wahh bestnya cerita ni! serious. alahaii ruginya awak tak buat muka selamba bagi nombor kat tok imam tu kan. rugi.. rugi.. haha.

tapi, kalau ada jodoh tak kemana kan? doa banyak banyak. :D lelaki macam tu satu dalam seribu.

cik dokter said...

hahaa kelakar la awk...
xkan la kot nk mintak no fon...

insya'Allah kita msing2 akan dpt jodoh yg baik2 hndaknyaa....amin..tp skrg kna study lu..hehe